Mořské řasy Kombu BIO mají vůni mořské vody a lehce kouřovou chuť. Jsou vhodné k přípravě vývarů a fumetů. Usnadňují vaření zeleniny a luštěnin. Zvýrazňují chuť připravovaných pokrmů a mohou být použité jako koření. Jsou známé také pod názvem Kelp.
Mořské řasy Wakame BIO mají jemnou mořskou chuť, která připomíná ústřice. Lze je použít jako přílohu, přidat například do polévky, rýže či těstovin, dochutit jimi salát nebo použít jako koření.
Mořské řasy Nori BIO ve formě vloček mají jemnou uzenou chuť, podobnou korýšům. Díky své výborné chuťi jsou v kuchyni velmi oblíbené. Hodí se do polévek, rýže a rýži podobným plodinám, do salátů nebo jako koření k dochucení rozličných jídel.
Mořské řasy Dulse BIO jsou velmi oblíbené u milovníků mořských řas. Mají jemnou, lehce uzenou a mírně slanou chuť podobnou korýšům. Lze je jíst syrové, použít při vaření rozličných pokrmů nebo jako koření.